Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

Hero Eva Maréchal

Sprekersacademie - Najaar 2019

Data nog niet bekend, telkens van 19u00 tot 22u00
BLENDERS, Campus Blairon 714, Turnhout
Schrijf hier in
Een beproefde opleiding voor iedereen die graag helder en authentiek leert communiceren voor een publiek. Je leert méér dan enkel een commercieel verhaal brengen voor klant of leverancier. Deze Sprekersacademie transformeert jou tot een rasechte STORYTELLER van de bovenste plank die collega, vriend of wildvreemde weet te boeien met een hoogsteigen persoonlijk verhaal. Geïnteresseerd? Schrijf je snel in voor deze editie.
Foto credits: Hans Stockmans

Presenteren mét impact

Coaches An Nelissen (speltechnieken) en Peter Perceval (tekst & humor) van Inspiring Speech nemen jou en een select groepje mede-enthousiastelingen onder de arm en leren je presenteren met impact. Met behulp van technieken uit de theaterwereld bouw je een sterk en inspirerend verhaal op, doorspekt met passie en een vleugje humor.

Er wordt aandacht besteed aan inhoud, spreekvaardigheid, contact met het publiek en boeiend vertellen (intonatie & interpunctie). Daarbij wordt er gewerkt aan jouw houding, articulatie en perceptie van het publiek, in functie van het vermijden van spreekstress. Met als bijkomend element: het omzetten van de presentatie in vlotte spreektaal. Deze cyclus wordt afgerond door een spreek-/presentatiemoment voor publiek waar de deelnemers hun werkstuk brengen terwijl het geheel op video wordt opgenomen.

In samenwerking met ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zoeken we ondernemers, teamleiders en andere geïnteresseerden die willen leren hoe ze hun troeven en talenten kunnen presenteren op een professionele en originele manier. Het traject boekte reeds successen binnen de creatieve sector. Dit willen we graag verder zetten in andere sectoren. Afgestudeerde sprekers zien we terug op lokale events van bijvoorbeeld Blenders of APBC, maar de weg ligt even goed open om als keynote op te treden op internationale events zoals de World Creativity Fora, de TEDx-conferenties, de beurs van Milaan, handelsmissies, enzovoort!

Wil je meer weten over An en Peter? Alle info over Inspiring Speech vind je hier

Wat mag je verwachten?

  • 6 live coaching sessies (data nog niet bekend), 4 online sessies & 1 slotevent (datum te bepalen in overleg met de deelnemers)
  • Je verbetert merkbaar je presentatieskills, ongeacht het niveau bij instap
  • Het onderwerp van deze speech vloeit voort uit je eigen passie. Soms is dat jouw eigen business versterkt met een eigenwijze insteek, soms een onderwerp uit onverwachte hoek
  • Deze keynote (ca. 12 minuten, TED-waardig) wordt de ideale basis om al je komende pitches op topniveau te brengen
Speakersacademy
Ik schrijf me in

Bekijk hier de resultaten van de vorige Sprekersacademie

Praktisch

  • Prijs: 2.832 euro + btw 21% | Deze activiteit komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille waardoor je tot 40% kan recupereren
  • De 6 live sessies vinden plaats telkens van 19u00 tot 22u00, de exacte data zijn nog niet bekend
  • De sessies gaan door in Turnhout (Campus Blairon 714)
  • We beperken het aantal deelnemers tot 6
  • Info kmo-portefeuille: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille
Ik schrijf me in
"Een geweldige leerrijke opleiding die je klaarstoomt voor een krachtige keynote in echte TEDx stijl. Dankzij de tips van Peter en An maak je niet alleen van je verhaal een succes maar leer je ook echt pres(en)teren voor een publiek. Een aanrader!"
Stefan Adams - Phobos & Actor

Fotoverslag Avant-Première Sprekersacademie

13 februari 2019 @ Cultuurhuis de Warande
Link
Sprekersacademie 20190213 Hs 31 Lr Sprekersacademie 20190213 Hs 18 Lr Sprekersacademie 20190213 Hs 17 Lr Sprekersacademie 20190213 Hs 11 Lr Sprekersacademie 20190213 Hs 04 Lr Sprekersacademie 20190213 Hs 49 Lr Sprekersacademie 20190213 Hs 42 Lr Sprekersacademie 20190213 Hs 29 Lr

Heb je nog vragen?

Dan helpt Herwin je graag verder!
Contacteer Herwin
powered by Typeform