Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

Sprekersacademie

Sprekersacademie (laatste plekje)

27 november 2018 - 5 februari 2019
Campus Blairon 714, Turnhout
Ik schrijf me in
Een beproefde opleiding voor iedereen die het nodig heeft om helder en authentiek te communiceren voor een publiek. Je leert méér dan enkel een commercieel verhaal brengen voor klant of leverancier. Deze Sprekersacademie transformeert jou tot een STORYTELLER van de bovenste plank die collega, vriend of wildvreemde weet te boeien met een hoogsteigen persoonlijk verhaal.
Foto: Edith Wouters, AR-TUR

Presenteren mét impact

Coaches An Nelissen en Peter Perceval nemen jou en een select groepje mede-enthousiastelingen onder de arm en leren je presenteren met impact. Met behulp van technieken uit de theaterwereld bouw je een sterk en inspirerend verhaal op, doorspekt met passie en een vleugje humor.

Er wordt aandacht besteed aan inhoud, spreekvaardigheid, contact met het publiek en boeiend vertellen (intonatie & interpunctie). Daarbij wordt er gewerkt aan jouw houding, articulatie en perceptie van het publiek, in functie van het vermijden van spreekstress. Met als bijkomend element: het omzetten van de presentatie in vlotte spreektaal. Deze cyclus wordt afgerond door een spreek-/presentatiemoment voor publiek waar de deelnemers hun werkstuk brengen terwijl het geheel op video wordt opgenomen.

In samenwerking met ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zoeken we ondernemers, teamleiders en andere geïnteresseerden die willen leren hoe ze hun troeven en talenten kunnen presenteren op een professionele en originele manier. Het traject boekte reeds successen binnen de creatieve sector. Dit willen we graag verder zetten in andere sectoren. Afgestudeerde sprekers zien we terug op lokale events van bijvoorbeeld Blenders of APBC, maar de weg ligt even goed open om als keynote op te treden op internationale events zoals de World Creativity Fora, de TEDx-conferenties, de beurs van Milaan, handelsmissies, enzovoort!

Wat mag je verwachten?

  • 6 live coaching sessies, 4 online sessies & 1 slotevent
  • Je verbetert merkbaar je presentatieskills, ongeacht het niveau bij instap
  • Het onderwerp van deze presentatie is je eigen business, maar versterkt met een eigenwijze insteek. Met als doel zowel potentiële opdrachtgevers als groot publiek te overtuigen van je verhaal
  • Deze keynote (ca. 12 minuten, TED-waardig) wordt de ideale basis om al je komende pitches op topniveau te brengen
Speakersacademy
Ik schrijf me in

Praktisch

  • Prijs: 2.832 euro + btw 21% | Deze activiteit komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille waardoor je tot 40% kan recupereren
  • De live sessies vinden steeds plaats van 19u00 tot 22u00
  • Sessies op 27/11, 11/12, 18/12, 15/1, 29/1, 5/2 te Turnhout (Campus Blairon 714)
  • We beperken het aantal deelnemers tot 7 - Er is nog 1 plekje vrij
Ik schrijf me in

Heb je nog vragen?

Dan helpt Herwin je graag verder!
Contacteer Herwin
"In de Sprekersacademie leer je de fijne kneepjes van storytelling, ontwikkel je meer podiumdurf en ervaar je de kracht van authenticiteit. Een echte opsteker én aanrader!"
Kristien Vandenberghe, Triamant

Schrikt het podium je toch wat af?

Dan is onze START TO PITCH een nuttige eerste stap!

Alle info vind je hier
powered by Typeform