Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Bart Dooms

Blending Stories - Traject voorjaar 2020

6 sessies in de periode 03/03/20 - 03/06/20
BLENDERS, Campus Blairon 714, Turnhout
Ik heb interesse
Blending Stories is een beproefde opleiding voor iedereen die graag helder en authentiek wil communiceren voor een publiek. Je leert méér dan enkel een commercieel verhaal brengen voor klant of leverancier. Blending Stories transformeert jou tot een rasechte storyteller van de bovenste plank die collega, vriend of wildvreemde weet te boeien met een hoogsteigen persoonlijk verhaal. Geïnteresseerd? Schrijf je snel in voor onze voorjaarseditie of om extra info te ontvangen.
"Een opleiding die je uitdaagt, prikkelt en je uit je comfortzone haalt. Een aanrader voor iedereen die wil groeien als spreker."
Bieke Van Duppen - Cartamundi Services nv

Presenteren mét impact

Coaches An Nelissen (speltechnieken) en Peter Perceval (tekst & humor) nemen jou en een select groepje mede-enthousiastelingen onder de arm en leren je presenteren met impact. Met behulp van technieken uit de theaterwereld bouw je een sterk en inspirerend verhaal op, doorspekt met passie en een vleugje humor.

Er wordt aandacht besteed aan inhoud, spreekvaardigheid, contact met het publiek en boeiend vertellen. Daarbij wordt er gewerkt aan jouw houding, articulatie en perceptie van het publiek, in functie van het vermijden van spreekstress. Met als bijkomend element: het omzetten van de presentatie in vlotte spreektaal. Deze cyclus wordt afgerond door een spreek-/presentatiemoment waar je als deelnemer je werkstuk brengt voor publiek terwijl het geheel op video wordt opgenomen.

Ben je een ondernemer, teamleider of wil je gewoon leren hoe je je troeven en talenten kan presenteren op een professionele en originele manier? Dan is het traject Blending Stories iets voor jou! Afgestudeerde sprekers zien we terug op lokale events van o.a. Blenders, maar de weg ligt even goed open om als keynote op te treden op internationale events zoals de World Creativity Fora, de TEDx-conferenties, de beurs van Milaan, handelsmissies, enzovoort!

Coaches An Nelissen en Peter Perceval (Inspiring Speech)

Wat mag je verwachten?

 • 6 live coaching sessies, 4 online sessies & 1 slotevent
 • Je verbetert merkbaar je presentatieskills, ongeacht het niveau bij instap
 • Het onderwerp van deze speech vloeit voort uit je eigen passie. Soms is dat jouw eigen business versterkt met een eigenwijze insteek, soms een onderwerp uit onverwachte hoek
 • Deze keynote (ca. 12 minuten, TED-waardig) wordt de ideale basis om al je komende pitches op topniveau te brengen
Vertel me meer

Bekijk hier enkele resultaten van de vorige editie

Praktisch

 • Prijs: 2.832 euro + btw 21% | Deze activiteit komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille waardoor je tot 30% kan recupereren
 • De 6 live sessies vinden plaats op 03/03/20, 17/03/20, 31/03/20, 23/04/20, 07/05/20 en 03/06/20, telkens van 19u00 tot 22u00
 • De sessies vinden plaats bij BLENDERS in Turnhout (Campus Blairon 714)
 • Het slotevent vindt plaats op 11/06/20 (mits akkoord voor alle deelnemers) bij HETGEVOLG in Turnhout
 • We beperken het aantal deelnemers tot 6
 • Het traject kan enkel doorgaan bij voldoende deelnemers
 • Info kmo-portefeuille
powered by Typeform