Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

Foto Kris Vander Velpen

BLENDERS Impact Bootcamp

OPGELET! Nieuwe startdata 12 en 13 december 2018
Locatie wordt nog bevestigd
Ik schrijf me in
Zoekt jouw organisatie naar nieuwe verdienmodellen? Of zit je met een beloftevol nieuw businessidee? In navolging van een eerste succesvolle editie in 2017 wil Blenders graag opnieuw de gelegenheid bieden aan (toekomstige) ondernemers om in te stappen in een entrepreneurial bootcamp. Dit BLENDERS Impact Bootcamp wordt opgezet in samenwerking met Prof. Kris Vander Velpen.

Heb jij een idee om een nieuw product of een nieuwe dienstverlening te ontwikkelen met maatschappelijke relevantie? Of zit jouw organisatie met de uitdaging om haar businessmodel futureproof te maken?

Tijdens deze intensieve bootcamp worden deelnemers stap-voor-stap begeleid door Prof. Kris Vander Velpen, en dit van een pril idee tot een kant-en-klaar business opportunity plan. Dit plan zal méér impact hebben dan je ooit gehoopt had, vanuit een sterke waardepropositie, een duidelijk beoogde klantengroep, een krachtig ecosysteem en een rendabel economisch plaatje.

Ik schrijf me in

Praktisch

  • Een intensief, interactief en uitdagend opleidingstraject bestaande uit 8 dagen, verspreid over 4 blokken van 2 dagen (niet-residentieel). Het eerste blok is voorzien op 12 en 13 december 2018, vervolgens worden twee dagen voorzien in januari (21 en 22), in februari (18 en 19) en in maart (18 en 19). De afsluiting bestaat uit een presentatie aan een externe jury.
  • De prijs per deelnemend team bedraagt 5.900 EUR (excl. BTW); elk team bestaat bij voorkeur uit min. 3 en max. 6 personen. Kan je zelf geen 3 personen uit je organisatie vrijmaken, dan zoekt BLENDERS graag mee naar externe geïnteresseerden om jouw team aan te vullen.
  • De plaatsen zijn beperkt tot max. 6 teams, dus zorg dat je erbij bent!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Stefan.

Dit BLENDERS Impact Bootcamp wordt opgezet in samenwerking met Prof. Kris Vander Velpen.

Provinciale Portefeuille Sociale Economie voor Advies en Opleiding

Aangezien de bootcamp in aanmerking komt voor de SE-portefeuille als opleiding bij de provincie Antwerpen, kunnen deelnemers uit de sociale economie gebruik maken van deze subsidie. Deze bedraagt 50% van de deelnameprijs. Meer info vind je hier.

powered by Typeform