Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

Afbeelding Mastermind Adviesraad Van Peers

ADVIESRAAD VAN PEERS

Een klein en veilig netwerk voor professionele en persoonlijke groei. Stel je hier kandidaat voor 15 februari.

Als (solo-)ondernemer van een kleine onderneming zit je boordevol plannen en ideeën. De realisatie ervan is echter een heel andere uitdaging. Je hebt vaak niemand die je structureel scherp en gefocust houdt en fungeert als een klankbord. Stel je eens voor wat een meerwaarde een kleine groep van gelijkgestemden je hierbij kan bieden. Een groep die jou steunt en voedt, waar je mee kan brainstormen en advies aan kan vragen. Een groep die je op weg helpt als je vastloopt en versnelt wanneer het stroomt. Een groep die jou persoonlijk én professioneel doet groeien.

Veerle Huygen stelt als ervaren facilitator voor jou zo’n Adviesgroep van ‘Peers’ samen en begeleidt de bijeenkomsten. Elke groep bestaat uit maximaal 5 ‘peers’ en komt gedurende een periode van drie maanden om de twee weken twee uur fysiek en/of online samen.

Realiseer impact

De doelstelling van een Adviesraad van Peers is de creatie van echte meerwaarde voor alle deelnemers. Met dit voor ogen, worden de vijf deelnemers per adviesraad ook geselecteerd en samengebracht. Samen pakken we de uitdagingen aan waar heel wat kleinere ondernemers mee te maken hebben:

 • goede ideeën die maar blijven liggen;
 • het nemen van beslissingen zonder eens te kunnen brainstormen met anderen;
 • het evenwicht tussen zorgen voor de groei van je onderneming en zorgen voor jezelf;
 • het bepalen van de juiste prijs voor wat je aanbiedt;
 • en al die andere kleine en grote uitdagingen waarvoor men naar jou kijkt.

De Adviesraad van Peers zal jou hierbij helpen. Zij biedt jou een veilige haven waar je terecht kan om bij te tanken voor je volgende stap. Het is een open en eerlijke omgeving waarin leren van elkaars succes en falen wordt gefaciliteerd. De adviesraad is geen praatbarak – daar ziet de facilitator strikt op toe – maar een plek waar gestreefd wordt naar resultaat en waar afspraken worden nagekomen.

Iedere bijeenkomst komt iedereen aan bod met minimaal een toelichting hoe het loopt en de kans om een vraag te stellen, bijvoorbeeld over iets waar je op vastloopt of feedback over een idee of… Hierover wordt in groep gesproken. Iedere ondernemer sluit af met een duidelijk actiepunt dat hij tegen een volgende sessie zal realiseren. Tijdens die volgende sessie zal dan ook meteen afgetoetst worden hoe de realisatie verloopt.

Wat mag je verwachten?

 • Je komt met jouw ‘peers’ gedurende 3 maanden om de twee weken (fysiek en/of online) samen gedurende 2 uur.
 • Naast deze 6 bijeenkomsten, zijn er voor elke deelnemer ook nog twee individuele coachingsessies voorzien van in totaal 2,5 uur.
 • Doorheen de hele periode reiken we ook inspiratiemateriaal, optionele oefeningen en de nodige reminders aan om te zorgen dat je het maximale uit het traject haalt.
 • Met als ultiem resultaat: meer zelfvertrouwen, meer doelgerichte actie, meer duidelijkheid, meer kennis, meer resultaten (klanten en omzet).
Afbeelding Adviesraad Van Peers 8 Sessies

Voor wie?

Deze Adviesraad van Peers is speciaal voor kleine en solo-ondernemers met een missie om een positieve impact te genereren in de wereld. Ondernemers die de nodige watertjes al doorzwommen hebben en die na minstens drie jaar alleen te worstelen, zich nu willen verbinden met anderen.

Het zijn mensen die graag anderen helpen en graag hun ervaringen delen.

Tegelijk zijn het ondernemers die de nodige stappen willen zetten om voldoende omzet te realiseren. Dit is niet hun primaire doel, maar ze beseffen wel dat dit nodig is om een duurzame business op te bouwen.

Praktisch

 • Stel je kandidaat voor 15 februari en Veerle contacteert je om je beter te leren kennen, zodat ze het juiste team voor je kan samenstellen.
 • Na de samenstelling van de teams worden afspraken gemaakt over de individuele coaching en groepssessies die dan van start zullen gaan ten laatste, begin maart.
 • Prijs: 1.500 euro + btw 21% indien inschrijving voor 31 januari 2019 (daarna is de prijs: 1.800 euro + btw 21%). Deze activiteit komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille waardoor je tot 40% kan recupereren.

Wil je meer weten over Veerle?

Bekijk dan hier haar verhaal of check haar LinkedIn profiel.

Foto Veerle Huygen Chansstockmans 10 Lr

Heb je nog vragen?

Dan helpt Veerle je graag verder!
Contacteer Veerle
powered by Typeform